Bel ons 0546 - 56 13 51 24/7 bereikbaar

Nazorg

Na de uitvaart is de rouw niet ineens voorbij. Eigenlijk begint de periode van rouw dan pas echt. Om die reden staan wij ook voor u klaar met nazorg. Het verwerken van verdriet is een proces waar wij u graag bij helpen.

U staat er niet alleen voor

Voor veel nabestaanden is de tijd ná de uitvaart juist de moeilijkste tijd. Dan is het fijn om te weten dat u er niet alleen voor staat. De professionals van Hams Uitvaartverzorging staan voor u klaar met een luisterend oor en praktische tips om u door deze periode heen te laten komen.

 

Praktische tips

Na de uitvaart komen er ook allerlei praktische zaken op u af, zoals het afhandelen van de nalatenschap, het stopzetten van betalingen en abonnementen, maar ook het opruimen van de spullen van de overledene. En denk ook aan de accounts op social media die de overledene had. Op al deze gebieden geven onze professionals u graag tips waarmee u verder komt. Klik hier voor ons nazorgdocument waarin u de eerste praktische tips kunt nalezen.

 

Omgaan met uw verdriet

Als u aan de overledene denkt, zijn er heel wat herinneringen die misschien tegenstrijdige emoties oproepen. Dit blijft zeker de eerste periode na het overlijden het geval. Op den duur vindt u hier een balans in: verdrietig zijn om het overlijden en tegelijkertijd blij zijn omdat u uw dierbare gekend heeft en samen mooie momenten heeft beleefd. Hams Uitvaartverzorging helpt u wanneer u hulp nodig heeft bij het omgaan met uw verdriet.

 

Nabespreken van de uitvaart

Als de uitvaart achter de rug is, kunt u op den duur een beeld vormen van hoe u het allemaal ervaren heeft. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar nog graag eens over wilt praten. Uw persoonlijke uitvaartverzorger is ook daarvoor uw aanspreekpunt en neemt alle tijd voor u.

 

Wilt u meer weten over nazorg na de uitvaart? Neem dan contact met ons op.