Bel ons 0546 - 56 13 51 24/7 bereikbaar

Over ons

Hams Uitvaartverzorging is een familiebedrijf dat werd opgericht in de beginjaren van de 20e eeuw in Vriezenveen.

Over Hams Uitvaartverzorging

Hams Uitvaartverzorging is een familiebedrijf dat werd opgericht in de beginjaren van de 20e eeuw in Vriezenveen. In die jaren werden begrafenissen uitgevoerd voor de diverse begrafenisverenigingen met name in Noordoost-Twente en later zelfs regionaal. Het bedrijf werd geprofessionaliseerd en het begeleiden en verzorgen van de uitvaarten groeide uit tot een dagtaak.

Juist door de persoonlijke band die wij tijdens de uitvaarten aangingen met de nabestaanden en de persoonlijke benadering werd Hams Uitvaartverzorging een begrip in Twente. Op dit moment verzorgen wij met een team van gemotiveerd en hulpvaardig personeel uitvaarten in de regio Twente. Inmiddels is de vierde generatie werkzaam binnen het familiebedrijf.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Een openhartige benadering waarbij de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden voorop staan.
  • Inzet, motivatie en gedrevenheid om samen met familieleden te zorgen dat een uitvaart zo verloopt zoals dat door de nabestaanden wordt aangegeven. Hierbij gaan we ook altijd uit van de eventuele wensen die de overledene voor zijn of haar sterven heeft geuit.
  • Gedegen informatie, zowel vooraf als in de dagen na het overlijden, als hulp in de periode erna. Wij helpen u graag verder met dankbetuiging, grafsteen, as-bestemming of informatie hierover.