Uw Hams Uitvaartcodicil aanmaken of wijzigen

Hams Uitvaartverzorging Een
openhartige benadering waar de
persoonlijke wensen voorop staan

Wie zijn wij?

Hams Uitvaartverzorging is een familiebedrijf welke in de begin jaren van de 20e eeuw in Vriezenveen is opgericht. In die jaren werden naast de normale werkzaamheden begrafenissen uitgevoerd voor de diverse begrafenisverenigingen met name in Noord-Oost Twente en later zelfs regionaal. Het bedrijf werd geprofessionaliseerd en het begeleiden en verzorgen van de uitvaarten groeide uit tot een dagtaak. Maar juist door de persoonlijke band met de mensen in de omgeving en de persoonlijke benadering werd Hams Uitvaartverzorging tot een begrip in Twente. Op dit moment verzorgen wij met een team van gemotiveerd en hulpvaardig personeel uitvaarten in de regio Twente.

Wat kunnen wij dan voor u betekenen?

  • Een openhartige benadering waar de persoonlijke wensen voorop staan.
  • Inzet, motivatie en gedrevenheid om samen met familieleden te zorgen dat een uitvaart zo verloopt zoals dat door de nabestaanden wordt aangegeven, met inachtneming van de wensen welke de overledene, uit oogpunt van ons zelfbeschikkingsrecht, eventueel voor zijn of haar sterven heeft geuit.
  • Gedegen informatie zowel vooraf als in de dagen na het overlijden, alsmede hulp in de periode er na waarbij wij u graag verder helpen met dankbetuiging, grafsteen, as-bestemming c.q. bezorging of informatie hieromtrent.