Bel ons 0546 - 56 13 51 24/7 bereikbaar

Uw wensen

De wensen van de overledene en de nabestaanden zijn voor ons altijd het uitgangspunt van een uitvaart. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om deze wensen door te nemen. Samen met u bekijken we hoe we invulling kunnen geven aan de uitvaart op een persoonlijke manier.

Thuis opbaren of niet?

In de periode tussen het overlijden en de uitvaart kan de overledene thuis worden opgebaard of in ons uitvaartcentrum. Wij hebben sfeervolle afscheidskamers die voor dit doel beschikbaar zijn. Thuis opbaren geeft een gevoel van nabijheid voor de nabestaanden. Aan u de keuze, wij zorgen ervoor. Ook kunt u helpen bij het wassen, verzorgen en aankleden van de overledene als u dat wilt.

 

Soort uitvaart

Wordt het een begrafenis op een reguliere begraafplaats of een duurzame begrafenis op een natuurbegraafplaats? Of kiest u voor een crematie? Er zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van soorten uitvaarten, waar wij u graag over informeren.

 

Muziek, beeld en voordrachten

Is er bepaalde muziek die de overledene mooi vond en die gedraaid moet worden tijdens de uitvaart? Dan zorgen wij daarvoor. Ook kunnen we (video)beelden tonen tijdens de uitvaart als u dat wilt. U kunt vooraf afspreken wie er iets gaat voordragen tijdens de ceremonie.

 

Eten en drinken

Als u wilt dat er na afloop voor de uitvaartgasten een hapje en een drankje klaarstaat, zodat zij samen kunnen komen om na te praten, dan regelen wij dit voor u. Op het gebied van catering is er van alles mogelijk, dus vertel ons gerust wat uw wensen zijn.

 

Uw eigen uitvaart regelen

Wilt u al bij leven bepalen hoe uw uitvaart ingevuld wordt? Deel uw wensen, zodat uw nabestaanden precies weten hoe u het graag wilt hebben.

 

Heeft u nog vragen over het regelen van de uitvaart? Neem dan contact met ons op.