Bel ons 0546 - 56 13 51 24/7 bereikbaar

Rouwdrukwerk

Van de rouwkaarten voor de uitvaart tot eventuele gedachteniskaarten om na afloop uit te delen: rouwdrukwerk is er in alle soorten en maten. Met onze ervaring helpen wij u om het juiste drukwerk te selecteren voor de uitvaart.

Diverse soorten rouwdrukwerk

De overlijdensadvertentie en rouwkaart zijn de bekendste voorbeelden van rouwdrukwerk. Maar het is ook mogelijk om een gedachteniskaart te maken, die u mee kunt geven aan iedereen die bij de uitvaart aanwezig is geweest. Op deze manier kunt u hen bedanken dat ze zijn gekomen en hebben zij een herinnering aan de overledene.

 

Ruimte voor eigen inbreng

Het is echt niet meer zo dat al het rouwdrukwerk een standaard opmaak heeft. Zowel voor de overlijdensadvertentie als de rouwkaart en gedachteniskaart is er alle ruimte voor eigen inbreng. Zowel qua foto’s en tekeningen als tekstuele invulling met een spreuk, gedicht, songtekst of biografie. Uw wensen zijn altijd het uitgangspunt.

 

Kies het ideale drukwerk voor de uitvaart

Hier kunt u kiezen uit diverse soorten rouwdrukwerk. Er zit ongetwijfeld iets bij dat perfect past bij de uitvaart van uw dierbare. Heeft u nog vragen over het kiezen van het drukwerk? Neem dan contact met ons op.