Bel ons 0546 - 56 13 51 24/7 bereikbaar

Een kist kiezen

Er zijn allerlei mogelijkheden als het gaat om uitvaartkisten. Bij het maken van de juiste keuze spelen de smaak en het karakter van de overledene zeker een rol. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kist voor uw situatie.

Verschillende soorten en materialen

Is de kist voor een begrafenis of crematie? Vindt de begrafenis plaats op een natuurbegraafplaats of reguliere begraafplaats? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden om bij de juiste kist uit te komen. Vervolgens is er nog keuze in kleuren, materialen en grepen. Kortom: u kunt met de kist alle kanten op.

 

Welke past het beste?

Voor veel nabestaanden is het belangrijk om een kist te kiezen die past bij hoe de overledene was. Stoer of juist zacht, dat is allemaal te vertalen in de keuze voor de kist. In sommige gevallen heeft de overledene bij leven al aangegeven welke kist het moet worden of hoe de afwerking moet zijn. Daar houden wij uiteraard rekening mee.

 

Bepaal welke kist perfect is

Hier kunt u kiezen uit diverse soorten uitvaartkisten. Er zit ongetwijfeld iets bij dat perfect past bij de uitvaart van uw dierbare. Heeft u nog vragen over het kiezen van de kist? Neem dan contact met ons op.