Bel ons 0546 - 56 13 51 24/7 bereikbaar

Kennismaking

Het regelen van de uitvaart begint met een kennismaking met onze uitvaartverzorger. Vertel ons over het leven van de overledene, zodat we de uitvaart zo goed mogelijk kunnen afstemmen hierop. Ook kunnen we u tijdens het kennismakingsgesprek meer vertellen over de stappen die van het overlijden tot na de uitvaart zullen volgen.

Eén vast aanspreekpunt

De uitvaartverzorgers van Hams Uitvaartverzorging zijn stuk voor stuk ervaren professionals die voor u klaarstaan. Van de eerste kennismaking tot na de uitvaart kunt u terecht bij één vast aanspreekpunt, iemand die alles weet van het uitvaarttraject en antwoord kan geven op alle vragen die u hierover heeft. Een fijne gedachte.

Wilt u weten wie er bij ons werken? klik dan hier.

 

Vertel ons over de overledene

Om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken, horen we tijdens het kennismakingsgesprek graag van u over het leven van de overledene. Zo komen we er samen achter hoe we de uitvaart passend kunnen regelen. Vertel verhalen en typische karaktertrekken, dit helpt ons om u te helpen.

 

Samen doorlopen we het proces

Wat houdt dat eigenlijk in, het regelen van de uitvaart? Daarover vertellen we u graag meer tijdens onze eerste ontmoeting. Er zijn bepaalde stappen in het uitvaartproces die altijd doorlopen worden, andere stappen zijn optioneel. Samen kunnen we een globale opzet maken van hoe we het gaan doen.

 

Financieel

Een uitvaart kost geld. Maar hoeveel precies? En waarvan zijn deze kosten afhankelijk? Ook over de financiële kant praten wij u graag bij. Er zijn talloze opties, dus voor ieder budget kunnen we een passende uitvaart verzorgen. Meer over de financiën >

 

Heeft u nog vragen over het regelen van de uitvaart? Neem dan contact met ons op.