Bel ons 0546 - 56 13 51 24/7 bereikbaar

Vervoer regelen

Hoe wordt de overledene vervoerd naar de begrafenis of crematie? Vooral wanneer er sprake is van thuis opbaren, is dit een vraag die beantwoord moet worden. Op het gebied van rouwvervoer zijn er verschillende opties. Wij informeren u hier graag over.

Opbaren, verzorging en aankleden

Het eerste rouwvervoer kan al plaatsvinden kort na het overlijden, wanneer de overledene naar de opbaarplek wordt gebracht. Dit kan thuis zijn, maar ook een uitvaartcentrum. Wij verzorgen dit vervoer met alle respect en bieden u de gelegenheid om naast het vervoer ook aanwezig te zijn of te helpen bij het wassen en aankleden van de overledene.

 

Vervoer op de dag van de uitvaart

Heeft de overledene aangegeven in welk soort auto de kist vervoerd moet worden naar de begraafplaats of het crematorium? Dan zorgen wij hier uiteraard voor. U kunt zelf beslissen of de volgauto’s ook via ons geregeld moeten worden of dat u deze zelf organiseert. wilt u ons wagenpark zien? klik dan hier!

 

Welk vervoer wilt u voor de uitvaart?

Hier kunt u kiezen uit diverse soorten rouwvervoer. Er zit ongetwijfeld iets bij dat perfect past bij de uitvaart van uw dierbare. Heeft u nog vragen over het regelen van het vervoer? Neem dan contact met ons op.