Bel ons 0546 - 56 13 51 24/7 bereikbaar

Advertentie plaatsen

Al decennialang is het gebruikelijk om een overlijdensadvertentie te laten plaatsen om de gemeenschap te laten weten dat uw dierbare is overleden. Dit kan op diverse manieren. Onze ervaren uitvaartverzorgers kunnen u hierover adviseren.

Invulling van de advertentie

In de advertentie wordt normaal gesproken de naam, het adres en de leeftijdsaanduiding van de overledene vermeld. Daarnaast is er ruimte voor eigen invulling, bijvoorbeeld een gedicht of spreuk. Het is altijd mogelijk om de te plaatsen advertentie naar ons te sturen via e-mail of via telefonisch contact. Hierbij willen wij u vragen altijd duidelijk te vermelden in welke krant de advertentie geplaatst moet worden. Vermeld hierbij ook uw naam en adres.

 

Voorbeelden van advertenties

Graag helpen wij u verder met het verzorgen en opstellen van uw advertentie. De meeste overlijdensadvertenties zijn 2 kolommen en daarvan hebben wij diverse voorbeelden beschikbaar, bijvoorbeeld voor familie, vrienden, collega’s en buren. Deze service en de bezorging voor het plaatsen van de advertentie geldt voor alle lokale, regionale, landelijke dag en weekbladen. U betaalt voor onze service op dit gebied geen meerkosten. Wij zorgen ervoor dat, in het geval van meerdere advertenties en indien mogelijk, de advertenties zoveel mogelijk bij elkaar worden geplaatst.

 

Maak de meest passende advertentie

Hier kunt u kiezen uit diverse soorten overlijdensadvertenties. Er zit ongetwijfeld iets bij dat perfect past bij de uitvaart van uw dierbare. Heeft u nog vragen over het kiezen ervan? Neem dan contact met ons op.