Bel ons 0546 - 56 13 51 24/7 bereikbaar

De referenties van Hams Uitvaartverzorging

Wij spannen ons altijd in om samen met de familie de uitvaart van hun dierbare zo zorgvuldig mogelijk vorm te geven. Wij waarderen het het enorm als familie ons voorziet van feedback. Hier onder vindt u een aantal van de evaluaties.

“ Wij hebben niet anders dan lof voor jullie. Richard als contactpersoon zo correct, inlevend en meedenkend. Veel zaken waarover meegedacht wordt. Ook het digitale contact met Margreet was zeer prettig, altijd vlot en meedenkend. Bij de plechtigheid zelf ook keurig alles geregeld. Wij hebben niet één kritisch punt. Bijzonder om te zien dat (zelfs jonge) mensen hun beroep zo waardig kunnen zijn. Wij hopen dat jullie deze kwaliteit zullen blijven continueren want dan kunnen jullie veel blijven betekenen voor nabestaanden. Nogmaals onze hartelijke dank. ”
“ Wij hebben het als zeer positief ervaren in deze moeilijke tijd. Vanaf het eerste moment tot het laatste moment dat jullie er waren. Alles werd in overleg gedaan op een nette respectvolle manier. Alles goed geregeld. Top !! Bedankt namens ons allemaal. ”
“ Ook namens mijn kinderen, wil ik graag mijn grote dank aan jullie uitbrengen. Wat zijn wij fijn en liefdevol geholpen door jullie. Niks was te veel gevraagd. Dit alles heet ons zo'n mooi gevoel gegeven. Het verdriet is enorm, maar dankzij jullie, zijn wij zo dankbaar dat dit een fijn gevoel gaf. Nogmaals hartelijk dank! ”
“ Bij deze willen we doorgeven dat we de betrokkenheid en en gesprekken met de uitvaart leider, als zeer positief en erg prettig hebben ervaren. Het is voor ons een hele moeilijke tijd en betrokkenheid was erg fijn voor ons.en ook werd er goed goed met onze wensen om gegaan. We willen daarom onze hartelijke dank langs deze weg alsnog doorgeven. ”
“ Wat hebben jullie ons fijn geholpen bij alles omtrent de begrafenis van onze vader. Wij kunnen alleen maar positieve dingen over jullie vertellen. Na het melden van het overlijden s’avonds zijn jullie direct in actie gekomen. Volgende dag met alle familieleden om tafel alles geregeld. Alle wensen waren mogelijk. Jullie hebben ons enorm geholpen , aan alles gedacht, zelfs het sturen van de rouwkaarten hebben jullie verzorgd, zodat wij ons konden richten op het voorbereiden van een mooi en waardig afscheid. Kény, maar ook alle anderen, wij zijn jullie erg dankbaar! Mijn vader heeft zeker niet voor niets in 1999 al vast laten leggen hij graag wilde dat Hams de uitvaart verzorging zou doen! ”