Condoleren.nu

Sinds eind december 2003 beheren wij een eigen condoleancepagina via het internet.Door de technische vooruitgang en de steeds verdergaande automatisering heeft bijna elke familie beschikking over internet en e-mail. Voor iedereen waarvan de uitvaartverzorging via ons verloopt wordt zonder meerkosten een aparte link gemaakt op onze pagina die verwijst naar een emailadres. Hierbij is een verdeling per gemeenten aangehouden. Klikt u op betrokken gemeente dan vindt u vanzelf de namen van de overledenen in die gemeente waarvan ook een officiële kennisgeving in de lokale of regionale kranten heeft gestaan.

Achter de naam staat een informatieteken. Wanneer u deze activeert komt u op een persoonlijke pagina met daarop afgebeeld een kopie van de rouwkaart en zo mogelijk één of meerder foto’s.

Om te voorkomen dat de privacy van de betrokken familieleden wordt geschaad en om de integriteit van de berichten te kunnen waarborgen komt de e-mail binnen bij onze server en wordt daar gefilterd op virussen en ongewenst taalgebruik. Nadien wordt de e-mail direct doorgestuurd naar de betrokken familieleden.

Een nieuwe manier om uw deelneming te kunnen betuigen. U hoeft geen kaartje meer te kopen, de verzendtijd is nagenoeg nihil en toch is het een persoonlijke vorm van deelneming betuigen die veel uitgebreider kan zijn dan het schrijven van een naam in een condoleance register. Voor verdere informatie verwijzen wij naar onderstaand emailadres of klik op de link hier onderaan de pagina.

 

Hams uitvaartverzorging
Oosteinde 172
7671 AD Vriezenveen

T: 05 46 - 56 13 51
F: 05 46 - 56 51 65

Online contact opnemen »

Uitvaartcodocil online

Bij Hams Uitvaartverzorging is het vanaf nu ook mogelijk om uw uitvaartwensen online aan ons kenbaar te maken.

Een uitvaart aanmaken »

© Copyright 2016 Hams Uitvaartverzorging  |  Alle rechten voorbehouden.